"...andai kamu berasa dunia ini terlalu sempit utk kamu lakukan dakwah, tadahlah tangan ke langit kerana di sana luas rahmat Tuhan yang maha indah..."
(HAMKA)

: Aku tidak memiliki sesiapa dihatiku kecuali Allah~

Web skul kene hack lagi. ape kes??

Ditulis oleh ...:: MeNiTi HaRi ::... Sunday, 11 October 2009


Web kene Hack lagi. Tak twu la korang. Sape presiden taun nie? dua taun lepas, taun lepas ad ker web kene hack? huh, hurm, actually takleh salahkan sesape, security mesra hosting yg dibangga2 kan xley nk protect jgk our website. hacker ni, dOrg just tukar our link ke link dorg. lam bhasa komputer ak dah lupe sir gtau ape, ak bukannye pandai sangat bab2 ni. ntah ape aku pun tak twu sebenarnye dorg nak ni. Sir gtau, yela owg blajar ict, so wanna to test pandai tak hack2. dah masuk kali ke 2 kene ni [yg aku twu]. yg aku tak tahu, ntahla.
Sia-sia je web skolah dpt as
MSC Malaysia APICTA 2008 Winners taun lepas klau securty yg dikate leh protect web kene ceroboh gak. hurm. aku as penasihat jew skrg, so takleh wak ape2, nak online slalu, check2 database cam taun lpas as im presiden dah xleh. Aku leh gtau sir je, tu pun msg. korg yg handle pandai2la. korg brtuah, senior korg fuad, usop, ak sendiri take care agi website. usop n fuad mmg totally on web, ak lebih suka boths in web dan kat luar web.
Hopefully, korg turun temurun jagalah web tu since kita host sendiri. bukan wak pe pun, just klik2.ak lbih suka korg buat prog. tak kire dlm web atau luar web. baru kuat team korg..website team.

2 perkongsian

  1. abg (usop) suke je bila website kena hacked..
    haha~~mcm xde perasaan..haizz~~

    p/s:kalo nak pilih presiden,pilih yg betul2 bert/jwb..sebabnya PUM dah bnyk kali kena kelentong dgn presiden tuh...mmg dah xleh caya dah..

     
  2. akhmarzuqi Says:
  3. almk~ pe kes dia bwat? ish3..x tahu, i donno..tu hal kowg daa.huk2

     

Pemilik Sementara

My photo
"To love someone is nothing, to be loved by someone is something, to be loved by someone you love is exciting, BUT to be loved by Allah is everything." Boleh dihubungi melalui: [ym][email]marz_focus91@yahoo.com

Pesanan Untuk Saya

Waktu Solat

Koleksi Gambar Kenangan

.

Beli Jongkong EMAS 999.9%


email/ym: marz_focus91@yahoo.com

Posts Glamor