"...andai kamu berasa dunia ini terlalu sempit utk kamu lakukan dakwah, tadahlah tangan ke langit kerana di sana luas rahmat Tuhan yang maha indah..."
(HAMKA)

: Aku tidak memiliki sesiapa dihatiku kecuali Allah~

Hari Ini Dalam Hujan...

Ditulis oleh ...:: MeNiTi HaRi ::... Sunday, 5 April 2009

5April2009. Hari ni hujan x enti2, macam malu2 nak henti, kejap je hentinye...tapi x menghalang 3 makluk ni menikmati udara segar (ye ker??) kat bandaraya KT.. Leni wak sehale plok2, kete bolok2 lalu macam dekat KL plok kalu tengok bila duk kat agrobank, mybank tu.. *padahal pemandu tu fening2 nk gi mane se laluan..huh, lumrah pembangunan...
benonye nak tulis sal kitaorg (4 makluk sebenar, sorg pulang ke PSM utk test lesen kete katanya..) gi dgn matlamat kerja yg ptng.. penting la dari yang tak penting.. gi mane gak???!
  • gi bank, kuar duit...(tanpa duit moto tak berjalan, sbbpe?? abistu, moto pakai minyak bkn air, nak minyak kene beli guna duit)...hehe
  • Hantar borg keje kat Flat Kolam, ntah ape dorg cari keje kat situ...
  • gi bank lain plk, ambk borg (secret) utk 9 org, abis duit situ dkat seratus...
  • gi makan2 jap lepas solat zohor..
  • kemudian pegi pejabat pos, Cad hantar surat utk buah hati dia, siap pos laju lagi...nasib baik kak kat ofis pos tu bleh dibawak bergurau, x la penat sngt..
  • pegi bank lagi, cek SSPN..
  • Teman alef, hntr borg keje dekat2 KFC, Pizza tu..
  • last but not least, masing2 dgn haluan masing2...ad yg balik rumah, ad yg sesat kut...kih3
Alef dgn teh limau nipis, best ker? ntah la..

tak salah utk senyum, kerana senyum itu sedekah..boleh la jgk pahala..

Best dorg makan nasi ayam, nama kedai pun nasi ayam y*****ni semua alef belanja..Tq alef, ba ,ta',tha', ja', ha', dll huruf hjaiyah' 26 tu yerk..

22 perkongsian

  1. fuuh.
    cm knl jerr kedai nasik ayam tuh.
    kt mnde eh??
    haha
    comel je akh senyum.haha
    senyum itu mengcomelkan diri.
    pstu dpt pahala lak tuh
    hehe

     
  2. akhmarzuqi Says:
  3. dekat celcom centre tu,
    blakang BSN..
    pandang kanan bila nak ke pusat bandar lalu ikut bukit besar, turun bukit tu jalan sehala dah leni..
    hurm, yela tu..sapela akh ni nak comel2, x sesuai langsung...

    p/s: betul ker farah??serius???huhuu

     
  4. lol.
    btolar.siyes
    xcye lop kt org
    aiseh

     
  5. IelaJunsu Says:
  6. akh x comell...akh smat hahaha
    org laki xleh gune perkataan comel...kecuali die btul2 comey hahha

    sdp ke nasi ayam situ?nk try gop huhuhu

     
  7. akhmarzuqi Says:
  8. same je rase..
    xla rase cam ala perancis ker, nasi ayam gitu lee je rase...

     
  9. haha farah, dik iela
    akh,jgn pecaye ckp mereka,mereka tipu...haha
    alef adalah abg zikri.ketua kelas saya.muka mereka dekat sama.
    dik iela betul~~~ ^_^ changmin comel~~

     
  10. akhmarzuqi Says:
  11. b2, kanak-kanak tak pandai menipu tau..
    apa yang dikatakan, ikhlas dari hati sanubari diaorg..biasanya la...huhu

     
  12. IelaJunsu Says:
  13. akh rase ambe nipu ke dop?
    70 30 ar muke akh...

    iela to along...changmin mmg comel tp junsu comel agi

     
  14. akhmarzuqi Says:
  15. 70 30 ?
    kod ape plak ni? cuba pecahkan kod nie utk akh..

     
  16. IelaJunsu Says:
  17. mknenye...
    muke akh ni 70% smat 30% x smat...
    ke 30% smat 70% x smat? hahaha
    hok tu no comment ar

     
  18. akh comel.
    bior ar org lain nk kbo lain pon.
    ambe kbo akh comel!
    hehe

    stakat nie farah bru bgth 2org je dak laki ye tu smart or comel.
    sbb dier mmg btol2 ar tuh.
    haha

    kt akh dpt comel
    kat ihsan dpt smart.
    org lain.
    no comment.haha

     
  19. sungguh2 bdk 2 org ni puji...haha
    b2 x mboh puji agi sblm akh belanje mkn....comel luaran Alhamdulillah, comel dalaman lagi molek, Subhanallah....^_^
    sedap ke gi jln2 ngan kawan

     
  20. IelaJunsu Says:
  21. along... kalu kes akh ni
    kite puji baru ye blanje makan hahhaha

     
  22. akhmarzuqi Says:
  23. pandai la korg semua..
    to farah: dahla tu farah, sungguh2 nampak..bahaye btol,nasib baek akh x makan pujian, yela, x kenyang pun..makan nasi lagi kenyang...tambah plak air oren..fuhh,mmg best..

    to b2:nk buat camne, org ikhlas len cite..dia bersungguh2.. jalan2?benor x nak gi pun, tapi saje gi sbb ade tujuan penting...sbbtu pergi, kalu x,mak x bagi..

    to iela: panggilla org kat ISS tu skali, sian kat dorg tinggal atas nung...

     
  24. IelaJunsu Says:
  25. org iss xleh panggil....
    kalu ye panggil sape nk care iss o?
    akh nk care?

     
  26. akhmarzuqi Says:
  27. biarlakan aje..takpe, skrg teknologi canggih, robot pun boleh senyum, takkan xdpt buat keje mekanikal tu..

     
  28. IelaJunsu Says:
  29. robot pon kne panggil gop....
    kalu xdop robot sape nk kwl

     
  30. akhmarzuqi Says:
  31. biarkan saje..
    besar2 lake dh, pandai2 kawal diri...haha
    back to da topik!
    sape yg mengaku nie?
    haha

     
  32. akh xmoh caye sudoh.
    oke.ambe ngaku!
    saya!
    hahaha.pasan.

     
  33. IelaJunsu Says:
  34. adekah saye?
    anda percaye?
    saye x percaye

     
  35. new here... Says:
  36. ada orang nak mengaku ke?
    nanti ada orang kata perasan lak kan..
    baik akh yang beri tau..kan..kan..
    setuju tak semua?

    show results

     
  37. mengaku mende?

     

Pemilik Sementara

My photo
"To love someone is nothing, to be loved by someone is something, to be loved by someone you love is exciting, BUT to be loved by Allah is everything." Boleh dihubungi melalui: [ym][email]marz_focus91@yahoo.com

Pesanan Untuk Saya

Waktu Solat

Koleksi Gambar Kenangan

.

Beli Jongkong EMAS 999.9%


email/ym: marz_focus91@yahoo.com

Posts Glamor