"...andai kamu berasa dunia ini terlalu sempit utk kamu lakukan dakwah, tadahlah tangan ke langit kerana di sana luas rahmat Tuhan yang maha indah..."
(HAMKA)

: Aku tidak memiliki sesiapa dihatiku kecuali Allah~

Hidupku, matiku hanya keranaNYA..

Ditulis oleh ...:: MeNiTi HaRi ::... Saturday, 4 April 2009

  • Baru 2minggu lebih blk PLKN..tapi rase bosan mcam dh sebulan, bagaimana org2 yg xkene PLKN kebosanan yerk? nk kate gi ambik lesen, bukanla tiap hari bende tu, seminggu 1,2 kali je.. hurm, rase nk balik skolah je plak..
p/s:Jgn salah faham ttg gambar nie. itu adlh 'posing' biasa..
  • Dehearty-Inspirasi dan brothers-Pohon hijau.. lagu ni feveret kawan2 KN di Pahang dan Selangor. Best jgk lagu ni, mendayu2.. Cinta Kudus dan Satu perjuangan-Brothers, lagu lama, tapi aku minat...
  • Kek, lame x makan kek, kene tunggu adik balik jgk la kalu nak merasa dia buat.. best btol dia buat, tambah plk perisa coklat, mmg lazat...
  • Lesen kereta? bila la time aku nk buat lesen ni, esok kut, lusa kut, tulat kut.. nnti la, fulus xde lagi... ad rezeki, bleh la tu ambik.."kais pagi makan pagi, kais petang makan ptg, kais subuh sahur, kais tghari lunch, kais magrib, makan dgn setan!!"

  • base on kalendar ni dan hari ni, 4.4.09. tinggal 22 hari lagi nk ulang tahun kelahiranku.. 23.3. baru ni, aku terlupa nk wish besday Damia humaira..antara anak sedara yg comel, tapi tak kisahla, 2,3 ari lpas tu dh cakap dgn dia.. huhu...
p/s: Senyum terpaksa atau nak ambik hati photografr?

19 perkongsian

  1. (^_^) Says:
  2. hepy besday damia..kim salam kat dye..

     
  3. kalau bosan,gilah wat keje amal..
    dehearty-wanita ngan pasrah segalanya,sedap
    ade agi, detik kematian-inteam & mestica,sedap
    kek coklat tu akh boleh wat diri,senang je kn
    akh,kalau naik kete sorong sedap,xyah ambik lesen
    comel name anak sedare akh,damia humaira..hak mane se,hak belah kiri ke
    (ambik...rumusan)

     
  4. akhmarzuqi Says:
  5. apakah keje amal tu?
    bagi la contoh 2,3 ribu..
    akh x pandai buat,dan mak tak bagi buat..huhuu
    akh dah naik moto, siap race lagi..kih3
    comel?tgk la sape ayah sedare dia..

     
  6. IelaJunsu Says:
  7. mak x bgi wak?? bakpe?
    takut dapur netup ke? hahaha

    comel gop posen anok sdare akh...
    tp plik, anok sdare comel,ayoh sdare.....gitu hahaha

     
  8. comey nyer die ^^
    hmm,,,tlg tarik ppi diorg tu....
    he3 :p

     
  9. Anonymous Says:
  10. omey ngt ank sdare ye...ayh sdare pn,pe kreng nye kn..pewasan r 2..kua3..

     
  11. akhmarzuqi Says:
  12. iela: x taula, takut tangan kotor ku nnti sbb kene minyak tu semua..(berbaik sangka)..hehe

    private: dah cuba, tapi x boleh2..asyik kene screen pc je..ish,ish..erm, xdapat jgk..maafla ye..

    tanpa nama: ehem, kenapala x letak nama, kalau ada nama, boleh belanja A&W, sate ker, aiskem ker nanti..mengaku cepat, sape sebenar ni selagi saya tak ubah fikiran...hehe

     
  13. IelaJunsu Says:
  14. ambe ade name....akh nk blanje ambe satey? *grin*

     
  15. akhmarzuqi Says:
  16. tipu2..
    bukan iela o..
    cukup 5 minit akh bagi, xde org btul2 jujur...huhu..abis2, xde satey2 lagi..
    makan angin je..hahaha

     
  17. Ummi Hanie Says:
  18. salam...

    hye,saye pun suke nasyid brothers-satu perjuangan tu...

    penah nyanyi nasyid beramai2 dgn kengkawan mase skolah dolu2...)

     
  19. IelaJunsu Says:
  20. akh makan x tinggal doh ke org...
    bes gop makan angin, bley gi jalan.akh nk sponsor ke?

     
  21. akhmarzuqi Says:
  22. boley jugak..huhu

     
  23. IelaJunsu Says:
  24. hahaha
    akh sanggup ke?
    ye lar....kne puji skali,kne wak baek ar akh orp
    kalu gini tiap2 ari ar ambe puji,buley adioh hahaha

     
  25. akhmarzuqi Says:
  26. oloh..iela tanye gitu plak..ke x nak?
    macam taknak je, takpela...x jadi la gitu...okay, akh gi beli dan makan sorg2 je...lalala..

     
  27. IelaJunsu Says:
  28. eiiiii nak2 mesti ar nak
    x aci akh makan sorang~
    jadi ar...kalu akh xmboh ambe xmboh doh puji akh hahaaha

     
  29. akhmarzuqi Says:
  30. eeeiii..lambat sangat...hahaha

     
  31. IelaJunsu Says:
  32. kurang asam guh akh o...
    wak cucu sndiri gini huhuhu

     
  33. akhmarzuqi Says:
  34. xdop org komen pun pasal 2pasangan gambar berpakaian celoreng penuh PLKN tu..haha..smart ke tak?huhu

     
  35. nk jugak.
    haha.
    smart dh eh.
    hehe.
    akh pkai mnde2 pon smart skmo
    haha

     

Pemilik Sementara

My photo
"To love someone is nothing, to be loved by someone is something, to be loved by someone you love is exciting, BUT to be loved by Allah is everything." Boleh dihubungi melalui: [ym][email]marz_focus91@yahoo.com

Pesanan Untuk Saya

Waktu Solat

Koleksi Gambar Kenangan

.

Beli Jongkong EMAS 999.9%


email/ym: marz_focus91@yahoo.com

Posts Glamor