"...andai kamu berasa dunia ini terlalu sempit utk kamu lakukan dakwah, tadahlah tangan ke langit kerana di sana luas rahmat Tuhan yang maha indah..."
(HAMKA)

: Aku tidak memiliki sesiapa dihatiku kecuali Allah~

Alhamdulillah,syukur..

Ditulis oleh ...:: MeNiTi HaRi ::... Friday, 7 August 2009

Very Good Performance..

alhamdulillah, kitaorg berjaya ke peringkat final. Baru pagi tadi competition tu, mmg sengit la. mcam2 ada. hah, hasil training dan semangat yg berkobar, kitaorg dapat ke final. tapi final nnti lagi sengit tau.takut lak rase, tambah nnti jadual malam mesti padat lagi...alhamdulillah, mgkin ade yg bagusnya.


[sisters dgn jubah dan bertie dan bunga di kepala, lawak tol, brothers dgn baju hitam nmpak kemas, ray.huhu.]

Tapi yg sedihnya kawan aku sorg lagi lelaki tak dapat perform, huh, kes ade symtom afluanza H1N1, huh, tapi insyaAllah dia dah okay skrg, masih dlm time krantin dlm bilik. smlm dah pegi lawat, siap main game bola lagi.huh, aku lak tngok cite syurga cinta, waaa, SYURGA CINTA, best jugakla cite ni, akmal budak kecik tu yg menonjolkan cite ni..

tapi ade yg lucu si ikram yg btol2 senget sal ilmu islam, ntah ape2..cite ni dh lame nak tngok, smlm masuk bilik faiz, ade kwn dia tngok, sambung la aku.huh. rezeki kan.alhamdulillah.

p/s: Sekian aje buat waktu ni, ade waktu on9 lagi.hehe.ni ponteng meeting, kalu x, x berpeluang on9

5 perkongsian

  1. zAcK Says:
  2. foundy kt UIA pj ker?
    knl izzah?

     
  3. (^_^) Says:
  4. nk tgk gak syurga cinta~~~
    letak dlm cd or...

     
  5. akhmarzuqi Says:
  6. en zack..ko ingat uia pj tu kecik ker? ingat sudents 20 jer ker?
    student beribu2..nak kenal guane izzah sute gitu wi name...soalan tu biar jelas la skit yek..nnti leh carikan, cuba lagi..hehe

     
  7. akhmarzuqi Says:
  8. syurga cinta?
    beli la cd dia..huahua..

     
  9. (^_^) Says:
  10. x sampai ag kat kg..
    letak r dlm cd..dpt free..x bli

     

Pemilik Sementara

My photo
"To love someone is nothing, to be loved by someone is something, to be loved by someone you love is exciting, BUT to be loved by Allah is everything." Boleh dihubungi melalui: [ym][email]marz_focus91@yahoo.com

Pesanan Untuk Saya

Waktu Solat

Koleksi Gambar Kenangan

.

Beli Jongkong EMAS 999.9%


email/ym: marz_focus91@yahoo.com

Posts Glamor