"...andai kamu berasa dunia ini terlalu sempit utk kamu lakukan dakwah, tadahlah tangan ke langit kerana di sana luas rahmat Tuhan yang maha indah..."
(HAMKA)

: Aku tidak memiliki sesiapa dihatiku kecuali Allah~

Majlis di Masjid Wilayah.

Ditulis oleh ...:: MeNiTi HaRi ::... Sunday, 14 February 2010

11Feb.Hari PERKIM bersama Tun Dr. Mahadhir Mohd di Masjid Wilayah. Hampir semua kelab PERKIM Universiti turut dijemput. Yg nampak dtg, dari UniKL, Kuis,dan UKM kot. yg lain tak xde sign utk dikenali. Program dari ptg hingga malam. Ada bacaan yasin dan tahlil, solat2 kemudian makan malam. Dalam duk exam boleh terlepas lak ke program gini.camne?Madam Humai dpt tahu Tun yg ada trus luluskan je. Lagipun bukan ape sngt, majlis agama+ilmu.makan free.hihi. Yg tak bleh blah, ak ni yg suka mengambil gambar, *bkn bergambar!, pusing2 masjid tu. besar kot. semua ada, skolah agama pun org cakap ada. 1st time dtg, trkhir tngok dlm muvii syurga cinta.hehe.dari kami, ada ramai bekas pimpinan, 2nd year. 1st year ak dan 2 org lagi bro.yg pakai baju ijau dan itam tu, bekas pmpinn..sister ada jgak.

0 perkongsian

Pemilik Sementara

My photo
"To love someone is nothing, to be loved by someone is something, to be loved by someone you love is exciting, BUT to be loved by Allah is everything." Boleh dihubungi melalui: [ym][email]marz_focus91@yahoo.com

Pesanan Untuk Saya

Waktu Solat

Koleksi Gambar Kenangan

.

Beli Jongkong EMAS 999.9%


email/ym: marz_focus91@yahoo.com

Posts Glamor