"...andai kamu berasa dunia ini terlalu sempit utk kamu lakukan dakwah, tadahlah tangan ke langit kerana di sana luas rahmat Tuhan yang maha indah..."
(HAMKA)

: Aku tidak memiliki sesiapa dihatiku kecuali Allah~

Agggrrr...camne bleh jadi camtu!

Ditulis oleh Muhammad Marzuqi Wednesday, 17 March 2010


Aggrr..blog aku diambik alih oleh org lain selama 2 hari.camne bleh jadi camtu??teruk2. gini critanya. time di asdaf, aku bagi kawan aku pinjam laptop aku sekejap utk dia buat keje dia. Dia buat email jgak time. Time tu jgk email aku tgh on. camne leh jadi gmail yg dibuat terselit kat email aku then replace email dan username kt blog aku. Geram btol!! xsuka2.aku syg sangat2 blog ni pah2 jadi gini. Habis semua data aku. Tadi aku minta email dia, aku minta password dia. Aku ubah balik pemilik blog. 2hari blog aku dimiliki org lain, egrr. Tapi account aku dulu ntah jadi camne dh xleh pakai. nama aku dia pun dah rembat. seb baik aku bleh tuko.. camne tau bleh jdi camtu, aku pun tak paham! macam2-klik pd nama aku di comment brgmba ummah tu. tu dh jd profle org lain. egrrr..geram2.

10 perkongsian

  1. Anonymous Says:
  2. salam.. patutlah kau cm plik je.. Huhu.. Sabo2.. -Dak jb-

     
  3. marzuqi Says:
  4. speechless.-dak ganu-hehehe

     
  5. sYaFuaD Says:
  6. Nevermind.. lek ea.. Tenangkn minda di hujung mggu.. 4 ur information, i juz started blogging.. Huhu..

     
  7. Akh terkena kejutan
    sekali sekala....apa salahnya
    tu la namanya surprise

    ada hikmah tu jadi gitu...sabo Akh

     
  8. marzuqi Says:
  9. syafuad: alhmdulillah.dh rilek dah.hehe.welcome blogger baru!!!

    b2: seb baik bukan kejutan elektrik...

     
  10. kalau kejutan elektrik pun..apa salahnye, Akh...

     
  11. sYaFuaD Says:
  12. Thanks.. I got the inspiration from U.. Thank u Akhi.. =)

     
  13. marzuqi Says:
  14. i think not from me kot, from inspirasikalbu mybe.hehe.aza2 fighting!

     
  15. sYaFuaD Says:
  16. Not aza la.. Aja2! ^_^

     
  17. marzuqi Says:
  18. my friend(fenatik korean n japan) cakap aza2 lebih betol..

     

Pemilik Sementara

My photo
"To love someone is nothing, to be loved by someone is something, to be loved by someone you love is exciting, BUT to be loved by Allah is everything." Boleh dihubungi melalui: [ym][email]marz_focus91@yahoo.com

Pesanan Untuk Saya

Waktu Solat

Koleksi Gambar Kenangan

.

Beli Jongkong EMAS 999.9%


email/ym: marz_focus91@yahoo.com

Posts Glamor