"...andai kamu berasa dunia ini terlalu sempit utk kamu lakukan dakwah, tadahlah tangan ke langit kerana di sana luas rahmat Tuhan yang maha indah..."
(HAMKA)

: Aku tidak memiliki sesiapa dihatiku kecuali Allah~

Balik kampung dgn rushing skali....

Ditulis oleh Muhammad Marzuqi Sunday, 5 September 2010

3HB, tarikh aku balik ganu, tarikh sepatotnye hantar projek jgak kalau org nak balik awal sbb tarikh sebenar submit hari isnin, 6 hb. Nak dijadikan crite, 15 minit ke 10 minit b4 ke bas baru aku siap buat projek aku.huhu..last minit ngat. Arrange siap2 dh masa, tapi camne la bleh tertido lama ptg tu. Nak tak nak, kene minta tolong kawan hantarkan ke department la sbb aku kene balik gak 3hb, kalau tak, peluang nak balik kg sangat tipis musim2 raya nieh. dhla aku kene tggl berdua je kat bilik, org lain dh cabut lari awal2 lagi. Ni plak, lepas aku balik, kwn aku tggal sorg2. lagi sadish.. Balik kg, mcam biase, jadi mcam anak dara, duk dlm rumah je, kemas rumah? menantu prmpuan che ngah dgn ayah ngah ad 2 org sini, so tak perlu kot aku buat.hehe...Sekian, update utk balik kg..

2 perkongsian

  1. husna Says:
  2. xsalah org laki mengemas rumah, ringankan kerja org perempuan~
    *tolong-menolong* :D

     
  3. marzuqi Says:
  4. ana selalu dh mengems dulu2...
    hehe...x caye tanya mak ana..

     

Pemilik Sementara

My photo
"To love someone is nothing, to be loved by someone is something, to be loved by someone you love is exciting, BUT to be loved by Allah is everything." Boleh dihubungi melalui: [ym][email]marz_focus91@yahoo.com

Pesanan Untuk Saya

Waktu Solat

Koleksi Gambar Kenangan

.

Beli Jongkong EMAS 999.9%


email/ym: marz_focus91@yahoo.com

Posts Glamor