"...andai kamu berasa dunia ini terlalu sempit utk kamu lakukan dakwah, tadahlah tangan ke langit kerana di sana luas rahmat Tuhan yang maha indah..."
(HAMKA)

: Aku tidak memiliki sesiapa dihatiku kecuali Allah~

Klik2! dari KEM PLKN..

Ditulis oleh ...:: MeNiTi HaRi ::... Thursday, 26 March 2009

Sedikit gambar daripada kem PLKN gambang, nie dari kamera sahabatku, aku bawa kamera, tapi bateri xde, dari awal sampai akhir.. nak upload kat fs, xdapat, ape yg error lagi tahu.. buang dalam bag sampah hitam kan!egrr...
gambar pertama tu, sign/banner petanda aku akan kuar dah kem ni.. :p, gambar kedua, gambar kasut kelas dicop mohor PLKN dibawahnya, mmg xnampk kalau x perhati betul2.., gambar ke-3, mase lawatan/ khidamt komuniti dibawah isu perkhidmatan kalau tak silap ke TUDM, Kuantan..biase2 aje sbb x dapat naik jet yg bergerak pun, yg stay situ buatpe, xnaik pun tak kisah mane.. gambar ke-4, budak2 cina bergaya dgn pakaian tradisional melayu, suka plak dorg..bagus2, moga2 dpt hidayah.. gambar ke-5, tu sahabat aku, nak tunjuk sign kem tu je..blakang nun ade hutan rimba tropikal,kene blaja atau ingat geografi mula la kalu nak redah.. gamba ke-6, kami ke karnival pendidikan mara, kuantan parade, gambar ke-7 tu, dari kanan 'cikgu,komandan,cikgusyed,cikguhamdan,ah kang' dan yg last gambar tu, mase kat kwsan kaf tangan penjara penor, seram sejuk je duk dlm kwsn tu.. Sekian..



10 perkongsian

  1. salam.
    yg pic last tuh, awk kan yg tepi skli tu? knp awk sorg jer yg ader kaler merah ats bahu?? hmm..ad pgkat ke??
    skian, mekaseh...

     
  2. Anonymous Says:
  3. ketua kumpulan..btul x?
    teka je...

     
  4. akhmarzuqi Says:
  5. komandan kut..
    rasenya la...kih3

     
  6. akhmarzuqi Says:
  7. xde la,ketua dorm integrasi kaum je..kih3

     
  8. akh qi,sedap x gi plkn?
    muke koho gelap..haha
    bukan b2 kate, tu dik iela kate...(aa sudah,kene dh budak tu)

     
  9. akhmarzuqi Says:
  10. seronok sangat b2, dapat makan aiskrem, makan roti, makan epal, makan angin..makan je tahu..:p seronok kalu b2 gi, tapi pompuan akh x galakkan pegi sbb bahaye, lelaki je sepatutya prog gini, tapi kalu pandai jaga diri, pandai jaga semua kawan2 yg setaraf dgn diri b2, insyaAllah xde ape2..ramai akh kenal yg baik2 sane.."penampilan seseorg wanita mmbawa makne/maksud kpd kehebatan akhlak dia".. di mana b2 berada, b2 adlh da'ie..

     
  11. sedap je bunyi akh cite,mkn...haha,dgr org kate mknn x sedap kat tu, boleh ke akh, sedap pula...mkn angin hak sedap kali rase.rase nk gi,bakpe bahaye,akh? ah kang tu name bdk cina tu ke? mesti akh dpt ramai kawan baru

     
  12. akhmarzuqi Says:
  13. sedapla makanan dia, tapi kalu nk cam hotel tu lain tempat la kan..
    memang ramai pun dapat..
    bnyk gelagak, yg nak dikenal, yg mahu mengenali, yg terkenal pun ade..kih3
    tapi kita sebagai da'ie disana perlu jaga semuanya disamping ambik yg mane bagus2, jauhi yg mane tak bagus..
    kawan chinese, indian, melayu xpayah sebutla mmg ramai..
    bahaya? bahaye sbb b2 tu muslimah harapan, bagus..kalu x kuat semangat, nagis dulu akh rase sblum ape2 aktivti..
    tapi akh tahu, junior aku sorg ni mmg kuat..
    aritu angkat tongdram utk bbq buka pose selah tangan je..(btul x au!)

     
  14. oo..mesti ramai org2 peramah situ ork,akh...dh tu bakpe ramai org x mboh plkn...
    bakpe,teruk ngat ke aktiviti ye
    bukanlah akh...angkat kusi byk2 tu,akh x ingat dh ke...sian ke akh (geleng2)

     
  15. akhmarzuqi Says:
  16. sbb takut hitam kot b2..kih3
    yela, angkat kerusi banyakx3 tu...
    betul2..baru teringat, keingatan, diingati, dibagi peringatan..

     

Pemilik Sementara

My photo
"To love someone is nothing, to be loved by someone is something, to be loved by someone you love is exciting, BUT to be loved by Allah is everything." Boleh dihubungi melalui: [ym][email]marz_focus91@yahoo.com

Pesanan Untuk Saya

Waktu Solat

Koleksi Gambar Kenangan

.

Beli Jongkong EMAS 999.9%


email/ym: marz_focus91@yahoo.com

Posts Glamor