"...andai kamu berasa dunia ini terlalu sempit utk kamu lakukan dakwah, tadahlah tangan ke langit kerana di sana luas rahmat Tuhan yang maha indah..."
(HAMKA)

: Aku tidak memiliki sesiapa dihatiku kecuali Allah~

Seminar Ke Menara Gading!

Ditulis oleh ...:: MeNiTi HaRi ::... Thursday, 2 April 2009


Salam wbt, kawan-kawan lepasan SPM atau seketunya, nak sertai Seminar Ke Menara Gading di Al-Amin Pdg Air, sila dtg la yer..Free, tapi kalau nak makanan, bagitahu nak hadir supaya cukup makanan nanti..Bagitahu kat 'coment area' pun jadi la. Ni anjuran Jemaah islamic punya citer.

5 perkongsian

  1. syahira Says:
  2. salam..
    bila tarikhnyer?
    kul baper start?
    abih kol braper?
    aper faci?

     
  3. akhmarzuqi Says:
  4. w'salam...
    3/4/09
    8.30pagi hingga 12.45tghari
    Dikendali Kersaini Training & consultancy dari segamat..

     
  5. omar Says:
  6. uitk! pdg air??
    kampung sy tuh..
    mai la cri umah..

     
  7. haha omar ^_^ kak b2 gi,leh jumpe yam
    seminar hak mane tu,akh
    hak dkt al-amin..
    hak dkt berita dkt web sekolah tu ke,akh

     
  8. akhmarzuqi Says:
  9. lain2..berberza..lupakan je..dah lepas..marin dh..huhu

     

Pemilik Sementara

My photo
"To love someone is nothing, to be loved by someone is something, to be loved by someone you love is exciting, BUT to be loved by Allah is everything." Boleh dihubungi melalui: [ym][email]marz_focus91@yahoo.com

Pesanan Untuk Saya

Waktu Solat

Koleksi Gambar Kenangan

.

Beli Jongkong EMAS 999.9%


email/ym: marz_focus91@yahoo.com

Posts Glamor