"...andai kamu berasa dunia ini terlalu sempit utk kamu lakukan dakwah, tadahlah tangan ke langit kerana di sana luas rahmat Tuhan yang maha indah..."
(HAMKA)

: Aku tidak memiliki sesiapa dihatiku kecuali Allah~

yeah,kami berjaya tempuhi!

Ditulis oleh ...:: MeNiTi HaRi ::... Friday, 14 August 2009

Alhamdulillah..Final competiton night dah kami lalui.

yeah, walaupun ramai dalam kalangan group kami ,53 yg sakit, dikaurantin ILI, balik kampung, MC, kami ttp meneruskan perjuangan setelah masuk ke final ni. alang-alang berjuang masuk final, dan dapat masuk final, berjuanglah sampai ke penghujung. dgn semangat baru, gaya sedikit berubah. kami berjaya mendapat tempat ke2..itu dah cukup dgn keadaan kami. ahli kurang, sakit2, yg kene kaurantin ade yg cabut lari utk masuk final.huahua.

tempat pertama memenangai RM250 dgn hamper, tempat kedua memenangi RM200 dgn hamper, dan ketiga..hurm, x ingat.sbb aku just anggar group aku menang tempat pertama atau kedua je..

yeah,dah menang..

orait, dah takde training lagi, yg cuba kiasan2 ayat2 performance dlm kelas..'are you ready?","do you know, the second one?"..huhu..mcm2.gembira pun ade, sedih pun ade sbb kawan2 ade lagi yg sakit. aku pun sakit.tapi senyap jela..arrrrrr..gastrik! xnak,xnak,xnak..aku xnak gastrik..yaAllah, kenape ujianmu sungguh berat aku perlu pikul ni..

x sanggup rasanya,sakit gastrik terasa amat2 perit..seperit dicincang pisau..khamis, semalam aku ade kelas ptg, aku terpaksa tahan sakit 2 kelas tu..kawan2 lelaki tu mmg perasan aku tahan sakit, peritnya org gastrik ni ek.patutpun adik aku boleh pitam.hurm..YaAllah, jgnlah kau bebankan hambamu ini dgn bebanan yg berat!.

2 perkongsian

  1. Anonymous Says:
  2. weh ak ni deqda: amboiiii ade gmbar ak la..hahaha emm sgguh cmel hakhak
    tp kn kowunk smbut pe kt amf huh?
    ppe pn kte kne bgge ngn jhor kn zack hehe

    dcni tirah: waaaaa!!!!sdeyh3..
    aku xdak..nk join skli..xpe2...dpt join mkn skli..haha...thniah3!!!!hehe..

    salam..ni echa..hehe: dimnekah aku...lpe plak..aku an photographer..lawa gmbr aku tgkp...hahaha...thniah kpd kite2 smue..smoge hbungn pshbtn antre kite2 kkal abadi..

    kmi..echa n tirah ingn mnytekn bhweseny..n9 adela yg tbaek..hahahaha..idop org nogori...
    jang oh jang...

    ayu kc224: sy blurr laa..
    x thu nk komen per...
    kwn2 yg komen kt atas tu dh insaf lpas bcer blog neh..
    keep going22...
    bnyk nyer mse kt blog ney..
    kantoi x studi...
    dorg jeles ar sy tulis bnyk2...
    bye my friend...
    hidup trg...
    free h1n1..

    budaks budaks excited nk present esk...yeay!!!!

     
  3. akhmarzuqi Says:
  4. masyaAllah..
    ni budak2 baik kelas aku ea..ish3
    tahniah2..(ayat tirah)
    waa...syeepp...

     

Pemilik Sementara

My photo
"To love someone is nothing, to be loved by someone is something, to be loved by someone you love is exciting, BUT to be loved by Allah is everything." Boleh dihubungi melalui: [ym][email]marz_focus91@yahoo.com

Pesanan Untuk Saya

Waktu Solat

Koleksi Gambar Kenangan

.

Beli Jongkong EMAS 999.9%


email/ym: marz_focus91@yahoo.com

Posts Glamor