"...andai kamu berasa dunia ini terlalu sempit utk kamu lakukan dakwah, tadahlah tangan ke langit kerana di sana luas rahmat Tuhan yang maha indah..."
(HAMKA)

: Aku tidak memiliki sesiapa dihatiku kecuali Allah~

Saujana Minggu ini...

Ditulis oleh ...:: MeNiTi HaRi ::... Saturday, 5 December 2009

Salam alaik', stat dis weeks bermulanya exam mid-sem, assgments2 sblom cuti raya aji baru ni lom agi siap. phew..eish, stadi2. Presentation dah selamat dibuat, tenang skit ati. hurm, semalam dapat msg dari senior minta jadi PM program dlam Rafest. lagi? adoi, alamak camne ni. RAFEST ialah Raudah Festival yg akan diadakan pada bulan januari tahun depan. dalam Festival tu bnyk prog2 yg dianjurkan oleh kelab2 rasmi iiumPJ. Antaranya charity Dinner dan Family Day with Mualaf, Program bwah Perkim-UIA. Yg aku tau lagi, Rafest ni akan dihandle pembukaannye oleh culture and art club, ditutup tu tak ingat club ape yg handle. Nnti ad ice-breaking lagi. takpe.

24 jam aku bagi tempoh utk bagi jwpan kt senior tu. jawapan aku bagi, dgn berat hati ya, setuju. tp mybe ak akan tarik diri dari jadi biro prog EnC, xpasti lagi, actually, ak kene jadi biro bwh EnC untk program diaorg dlm Rafest tu jgak. pikir2. Program Perkim tu besar jugak, melibatkan org luar, VVIP! takot ada, tapi ak kene positif, ak bukan bseorgan. Niat nak belajar utk menjadi leader, untuk masa depan, pekerjaan sambil2 isi masa lapang dan extract minat dan kebolehan diri. InsyaAllah, Allah sentiasa di samping.

Minggu ni dh mula stat gerakan usrah Karisma-UIA. Karisma ialah satu pertubuhan berlesen, NGO Malaysia. Aku salah sorg anak2 usrah dari UIA PJ, 30lebih ikhwah dan beberapa akhawat, x pasti brape sbb kami x dijumpai selalu dgn akhawat. kami dinaqibkan oleh abg Dhany, Maters at IIUM, Gombak. Bulan ni insyaAllah ada perhimpunan besaran kitaorg, tp ntah katne tw lupa da. area PJ gak kot. Nk ikot, tapi 26hb, ad exam ker aku? abis exam gi la. insyaAllah bulan ni gak berlangsung Rehlah Karisma cam sem lepas. tapi agak terganggu kerna exam dan leadtrain. susun balik jadual!

Hari ni ada PC Fair, niat nak pegi. Tapi tak kesampaian sbb ad kes2 tertentu. Cuti stat 12hb-19hb ni, mid sem breaks lol. ak maybe balik lewat skit kot. tiket gate lom beli lagi ni pdhal org dah jual semalam. ish2. Nak balik kampung. Nak ambik IC dan rehat kat umah lok.ehe

bdak DQ? Soalan utk sahabat2 di DQ skrg.ehe

p/s: Assalamualaikum Ihsan, Faris, Faiz. Mengintai Blog aku ea. Pandai!

2 perkongsian

  1. LOO (o_o) Says:
  2. mar,ade rupa bdk dq la..

     
  3. marzuqi Says:
  4. alhamdulillah..

     

Pemilik Sementara

My photo
"To love someone is nothing, to be loved by someone is something, to be loved by someone you love is exciting, BUT to be loved by Allah is everything." Boleh dihubungi melalui: [ym][email]marz_focus91@yahoo.com

Pesanan Untuk Saya

Waktu Solat

Koleksi Gambar Kenangan

.

Beli Jongkong EMAS 999.9%


email/ym: marz_focus91@yahoo.com

Posts Glamor