"...andai kamu berasa dunia ini terlalu sempit utk kamu lakukan dakwah, tadahlah tangan ke langit kerana di sana luas rahmat Tuhan yang maha indah..."
(HAMKA)

: Aku tidak memiliki sesiapa dihatiku kecuali Allah~

Akhirnya aku balik juga!

Ditulis oleh Muhammad Marzuqi Monday, 5 July 2010


Dah..akhirnya aku balik juga walaupun tak balik ke kampung terus, tapi setakat balik rumah akak aku di Subang Jaya kira dah okay ar tu dari tak balik langsung. Dari jadi taaruf committee aritu sampai skrg tak balik2, rindu jugak kat famili walaupun tak semua dapat jumpa, jumpa yg mana ada je pun jadi la.
Kat rumah akak aku. Aku tak buat keje apa2 pun, hehe.biase ar smgt bawak balik projek satu beg je, buatnya tak. Takpe ar, skali skale, dh release tention. Dapat main dgn anak-anak sedara, lebih-lebih lagi yang kecik skali ni berjaya merealease kan aku. humm. Muka baby suci bersih je, bila kita tengok, tenang je jiwa kita. Aku balik semula ke uia ptg ahad, bermulalah keje baru, balik je ade meeting dan short list budak2 untuk jadi sub-com.huh.Menjadik juga, kemudian malamnya ada perjumpaan dgn committee AGM PERKIM, hurrm.samala jugak, menjadik, bleh settlekan sebahagian keje2 mlm tu. Buat rumah org asli, brg2 gallery..
Aku rasa tak sabar nak AGM, bukan ape, lpas AGM, lega skit. Nothing to say dh. Skrg nak buat keje GC 1 yg ditangguh. haiz, camne ni keje tangguh2. Azam baru aku balik dari cuti yg singkat ni adalah aku nak arrange masa aku sebaiknya.InsyaAllah. Allah bagi 24 jam setiap sorg.hurm...*tinggi azam tu*

1 Responses to Akhirnya aku balik juga!

  1. abi!!!
    salam Ramadhan..
    :)

     

Pemilik Sementara

My photo
"To love someone is nothing, to be loved by someone is something, to be loved by someone you love is exciting, BUT to be loved by Allah is everything." Boleh dihubungi melalui: [ym][email]marz_focus91@yahoo.com

Pesanan Untuk Saya

Waktu Solat

Koleksi Gambar Kenangan

.

Beli Jongkong EMAS 999.9%


email/ym: marz_focus91@yahoo.com

Posts Glamor