"...andai kamu berasa dunia ini terlalu sempit utk kamu lakukan dakwah, tadahlah tangan ke langit kerana di sana luas rahmat Tuhan yang maha indah..."
(HAMKA)

: Aku tidak memiliki sesiapa dihatiku kecuali Allah~

Meeting with Dean cfs IIUM.

Ditulis oleh Muhammad Marzuqi Thursday, 1 July 2010

Bismillahirahmanirahim...
Hari ni pagi takde kelas. Takde kelas ganti tak mcam semalam kelas pagi2 buta. Hari ni alkisahnya, aku dan sahabat2 society aku ni dipanggil utk ketemu sama dean. Kenapa dean nak jumpa sangat niey?hehe..takpe, dean baik je, cuma tegas! tu my impression la. Gambar kat bwh ni time Charity Dinner, time ni dean kene cakap BM sbb kitaorg guna format BM keseluruhan. Ada anak yatim dan org luar, takot dorg tak paham nnti.
Nak tahu ape dean komen time ni, over all gud! heehee, tapi an dia bwak kuar pen dan tulis kat pamplet, cari kesalahan grammar.hehe.adoi, dean ajor BI ker ek? lps tu aku ingat sampai skrg.hehe.

ni gambo time charity Dinner,hehe.
aku, Bro Razak(org yg rapat dgn dean), Dean, Dato' Hasbullah(p.S/U PERKIM Kebangsaan), Ustaz W.Rahiman(Penasihat kami), Tuan Sheikh(PERKIM Pj), abg Lokman(Pres.Kelab)penyampaian amanah

N.Tadi jumpa dean dgn FRC nilai and Pj skali. Kesian kat dean, sebak dia tadi, b4 dia dtg meeting kami, dia pegi dgr ceramah Pasal Gaza tu, tetiba masa ucapan dia teringat pasal bende tu. Hiba gak ar 1st meeting ni. Dan dengan penuh harapan he said, u must lead all students with all the best u have. Dont waste the time, dia ulang2 jgn buang masa.Ape2 pun, dean mmg baik, very caring about us. Kata brother Izdihar yg jadi deputry dean LSTAD skrg, we all as pemimpin negara yg duk join pilihan raya tu seme.huh.seriously, gementar aku skrg nieh."

4 perkongsian

  1. durakhyar Says:
  2. a good experience..
    meeting with dean..
    hebat adik akak sekarang nie..
    teruskan usaha..
    tp jgn lupa+abai projek..^_^

     
  3. marzuqi Says:
  4. experience cannot buy with money..
    insyaAllah, doakan saya dapat manage masa betol2 terbaik,kak..

     
  5. EDIP Says:
  6. mabruk alaik..good leadership comes from good personality..all the best for fscc..wish can bring the best islamic environment..i.ALLAH

     
  7. marzuqi Says:
  8. syukran..eh,siapkah?

     

Pemilik Sementara

My photo
"To love someone is nothing, to be loved by someone is something, to be loved by someone you love is exciting, BUT to be loved by Allah is everything." Boleh dihubungi melalui: [ym][email]marz_focus91@yahoo.com

Pesanan Untuk Saya

Waktu Solat

Koleksi Gambar Kenangan

.

Beli Jongkong EMAS 999.9%


email/ym: marz_focus91@yahoo.com

Posts Glamor