"...andai kamu berasa dunia ini terlalu sempit utk kamu lakukan dakwah, tadahlah tangan ke langit kerana di sana luas rahmat Tuhan yang maha indah..."
(HAMKA)

: Aku tidak memiliki sesiapa dihatiku kecuali Allah~

Ya Allah, Bantulah aku.

Ditulis oleh Muhammad Marzuqi Monday, 9 August 2010

Salam alaik'.
Hari ni, aku sangat letih. Rasa macam nak tercabut tulang belakang ni. Sekarang ni duk rehat sekejap di bilik, baru saje balik dari Gombak. Pegi Gombak tadi ambik barang2 untuk event malam ni. Moga-moga event malam ni berjalan lancar. Jap lagi kene siapkan text ucapan, text ucapan dean kene bagi kat dia lagi. Confiirm arrangement dewan, Vip lain. Moga Allah bagi aku kekuatan lagi.

Semalam budak2 perkim masuk kampung di Banting, Selangor. Aku tak ikot kali ni. Lagipun sikit je pergi. Program akan datang ni ke Kg Orang Asli jugak. Aku diminta jadi manager lagi. insyaAllah boleh. Program pun nampak best, gempak, berbuka di sana. That all utk ptg ni. Moga mlm ni pnye program berjalan lancar.insyaAllah.

2 perkongsian

  1. fatinalhadad Says:
  2. This comment has been removed by the author.  
  3. faa fatin Says:
  4. program banting tu xjd pn.
    2,3 org je pegi.
    btw, smga bjaye! :)

     

Pemilik Sementara

My photo
"To love someone is nothing, to be loved by someone is something, to be loved by someone you love is exciting, BUT to be loved by Allah is everything." Boleh dihubungi melalui: [ym][email]marz_focus91@yahoo.com

Pesanan Untuk Saya

Waktu Solat

Koleksi Gambar Kenangan

.

Beli Jongkong EMAS 999.9%


email/ym: marz_focus91@yahoo.com

Posts Glamor