"...andai kamu berasa dunia ini terlalu sempit utk kamu lakukan dakwah, tadahlah tangan ke langit kerana di sana luas rahmat Tuhan yang maha indah..."
(HAMKA)

: Aku tidak memiliki sesiapa dihatiku kecuali Allah~

Archi | Portfolio Day.

Ditulis oleh Muhammad Marzuqi Monday, 27 September 2010

27hb. Hari Portfolio, steady je, tapi 26hb MALAM, semua jadi kelam kabut. Untuk last touch up dan reupgrade projek! tambah2 dengan exam bertulis waktu petang tu! Ape2 pun, syukur dah selesai hal ni. Tinggal 1 exam je ag.btw.. sdkit gambar dlm studio. Comel gak studio ak ek.(lepas sapu, mop2, susun meja sume).

Preparation 4 publishing da projek2 sem1.
Preparation 4 publishing da projek2 sem1.

Tu baru sikit, tak wak kuar abis agi tuh. Takot ilang.^^ Yang nih pun dh seksa nak buat. uuhh.. MESTI tertanya2 bila aku ada masa untuk blogging ni kan. Be myself dan arrange masa. Orang lain berFB dan aku....berblogging jah. So, its same.^^,

"hasbiallah lailahailahu alaihi tawakkaltu, wahuwarabbul 'arsyil azim..."
surah taubah 129

Cukuplah bagiku Allah. tiada tuhan selain Dia, hanya kepadanya aku bertawakkal dan Dialah tuhan yang memiliki arasy yang agung.

7 perkongsian

  1. Akh...portfolio tu mende...
    pamer lukisan2 hak buat spjg sem 1 ke...

    comel ngat! b2 minat lukis2 ni...comel ngat gambar2 tu...

     
  2. marzuqi Says:
  3. jom tukar kos..sempat ag nih..
    tapi boleh ker blajar dalam pressure?
    nak2 bila final projek..banyakkkk...
    boleh??

    hidup dalam pressure mengajar diri menjadi tenang untuk future pressure..(kalau2 ad)^,^

     
  4. marzuqi Says:
  5. lupa nak jawab..portfolio ni cam exam..kene touch up kesemua projek b4 publishing untuk dinilai..

     
  6. aish...xleh2...b2 syg kos b2...b2 syg Ustaz Sudan....xleh tinggal Ustaz....

    Akh mcm suka je belajar dlm pressure...ye la tu, kalau sering rase hidup dlm tekanan, kekgi ade tekanan hak lbih besar, tau nak handle....(mende contoh future pressure)

    oo..lain ye kos Akh kalu exam..portfolio tu pamer je ke, Akh...gane exam ye

     
  7. marzuqi Says:
  8. Blaja kerana siapa tu? jgn ayat tu..^^,

    YG ni for subjek tu jah..GC..
    subjek lain IBE, STAT, ECONS, MATHS, subjek2 wajib UIA DLL tu mcam biase. duk jawab atas paper..

     
  9. belajar krn Allah...^_^
    b2 syg ngat ustaz b2 tu...kekgi sem depan...x tau ngan ustaz mane...sedih...

    oo...
    exam ye pamer je ke, Akh...ke ade kene wat mende agi

     
  10. marzuqi Says:
  11. exam dia kene buat final projek yg belambak dan menyakitkan...
    kalau pandai urus masa, bleh ar study untuk subjek lain...tapi kalau tak, duk buat projek jelah jawabnya...

     

Pemilik Sementara

My photo
"To love someone is nothing, to be loved by someone is something, to be loved by someone you love is exciting, BUT to be loved by Allah is everything." Boleh dihubungi melalui: [ym][email]marz_focus91@yahoo.com

Pesanan Untuk Saya

Waktu Solat

Koleksi Gambar Kenangan

.

Beli Jongkong EMAS 999.9%


email/ym: marz_focus91@yahoo.com

Posts Glamor