"...andai kamu berasa dunia ini terlalu sempit utk kamu lakukan dakwah, tadahlah tangan ke langit kerana di sana luas rahmat Tuhan yang maha indah..."
(HAMKA)

: Aku tidak memiliki sesiapa dihatiku kecuali Allah~

Keputusan Ujian Darah.

Ditulis oleh Muhammad Marzuqi Sunday, 19 December 2010

Salam alaik,
ni adalah keputusan ujian darah yang saya kene buat khamis hari tu. Baru je dapat petang tadi di klinik. Alhamdulillah, segalanya baik dengan izin Allah. I.Allah sehingga ke akhirnya. Mula-mula tu takut juga, doc tu buat muka cuak. Minta baca sendiri apa yang tertulis kat keputusan tu. Manalah saya tahu baca, tapi boleh agak lah apa itu dan ini.

Nak tahu cara bacaan? Tengok kat hemoglobin punya data. Kat tepi tu ada average yang normal.Sebagai contoh 130-180. Saya dapat 150, jadi saya punya adalah normal. Sama juga dengan yang lain. Doc kata, kalau ada yang tak kena dia akan tandakan *star*. I.Allah takde apa2. Ni 1st time saya diberi baca dan diajar baca bacaan tu. Tu exited pulak. Sekian.



4 perkongsian

  1. kasihilahi Says:
  2. thanks to Allah for His nikmah..
    ~ jagelah kshatan anda~ (~_^)

     
  3. Marzuqi Says:
  4. i.Allah.cuba jaga diri sendiri b4 jaga yang lain~

     
  5. farisya Says:
  6. wat ujian ni untuk pe?

     
  7. Marzuqi Says:
  8. Untuk kepastian kesihatan...:-))

     

Pemilik Sementara

My photo
"To love someone is nothing, to be loved by someone is something, to be loved by someone you love is exciting, BUT to be loved by Allah is everything." Boleh dihubungi melalui: [ym][email]marz_focus91@yahoo.com

Pesanan Untuk Saya

Waktu Solat

Koleksi Gambar Kenangan

.

Beli Jongkong EMAS 999.9%


email/ym: marz_focus91@yahoo.com

Posts Glamor