"...andai kamu berasa dunia ini terlalu sempit utk kamu lakukan dakwah, tadahlah tangan ke langit kerana di sana luas rahmat Tuhan yang maha indah..."
(HAMKA)

: Aku tidak memiliki sesiapa dihatiku kecuali Allah~

Selamat Pulang!

Ditulis oleh ...:: MeNiTi HaRi ::... Saturday, 12 September 2009



Salam alaikum..
Akhirnya, sampai pun kat kampung. bau kampung..waaa,segarnyaa...
makan=free. tidor=selesa+lama2.

Penantian utk balik kg selama ni dah termakbul.konspirasi dalam bilik, rugutan roomates, fastasi mereka time balik sudah ilang. yg tinggal, mmg reality.anda paham maksud kata-kata ni?ahak..
Balik ni mmg bnyk rancangan dah dibuat. Nak rehat, tido sampai raya baru bangun.haha.. bukan brmaksud, just kiasan! nak wak ape yerk? nak post surat kat adik di melaka+nk kemas rumah?[mgkin kot]+nak g skoloh[ad jmputan k iftar website team laa,hee]+nk jumpe junior2 nakal+nk raya ke2 kat skoloh[mgkin,kalu mak bgi]+nk ..ala..mcam2 lagilah..biase buat list,[cam passge kt kelas reading] tp mmg kene buat, baru puah ati..

Smalam, ad ke patut bleh tertido sblom balik.kalaulah Allah x kejutkan aku jam 9.45 tu, raya kat uia la same dgn kucing2 kat kantin tu.ngee..pusing+lompat+blari, smpt gak dgn bas. alah, jnji melayu, ckp kol 9.45 brtolak. 10.15 bru jalan.

kmudian, dlm bas xley tido lak akbat trtido dh.ape lagi.hafal anak batu atas jalan la,last2 ngantok. dapat gak tido skjap slpas bhenti di gambang.nk jdikan crite lak kat gambang sblom tu.terpedaya dgn hon bas lain.lintang pukang la kawan ni ingat bas yg dinaiki. ape taknye tngok kwsan lepak budk2 trg lain legang xde org, cuak la kita. pheww.nsib baik x blari je. leh la cover skit.nila sbb mamai lagi..ahaksss..

dijadikan crite,blik je, log in internt streamyx, waa lajunyer dari kt uia then sambung tido kat bilik, katil yg luas, waa bestnye..tp adik msuk buat bising+ilang abis konsentrasi mimpi. x bagun, dsmsnye, ingat ker .. ** yg sms, terpaksa bangun layan kerenah adik.nk tngok nset dia bg.ceh, abis sloker.amik la dik..

sambung tido atas sofa sambil duduk, style biase time skola2 dulu.ahahaa..tp tak lama..ganti adik guna pc, sampaila skrg ea..hik3

sekian.cam cite ape lak kan..rase je nak sambung tido.tggal 2 org je kt umah ea..hurm, tinggal.salam.

4 perkongsian

  1. uwmaisarah Says:
  2. jumpe junior nkl2? haha

    kcian akh kne pusing+lompat+blari kjar bas,,haha...tu lah,tdur lg..kih3

     
  3. akhmarzuqi Says:
  4. sarah..sape gambar kat seblah tu-->
    bkan adik akh ker?
    x cam mane larr..eish..masyaAllah..

     
  5. uwmaisarah Says:
  6. huh?

     
  7. akhmarzuqi Says:
  8. yg tukat dagu tu.huhu..

     

Pemilik Sementara

My photo
"To love someone is nothing, to be loved by someone is something, to be loved by someone you love is exciting, BUT to be loved by Allah is everything." Boleh dihubungi melalui: [ym][email]marz_focus91@yahoo.com

Pesanan Untuk Saya

Waktu Solat

Koleksi Gambar Kenangan

.

Beli Jongkong EMAS 999.9%


email/ym: marz_focus91@yahoo.com

Posts Glamor