"...andai kamu berasa dunia ini terlalu sempit utk kamu lakukan dakwah, tadahlah tangan ke langit kerana di sana luas rahmat Tuhan yang maha indah..."
(HAMKA)

: Aku tidak memiliki sesiapa dihatiku kecuali Allah~

Tweet!Tweet!

Ditulis oleh ...:: MeNiTi HaRi ::... Thursday, 22 October 2009





Ni la keje budak2 yg sedang bercuti. Mengalami kekejangan fikiran, 'tak tau nak buat pe dah', pdhl ad lagi kerja berfaedah sane. bdk2 ni cari jugak keje. Nak betol2 kerja sudah pasti mak tak kasi. Boring 'bantu' parents di rumah, baik kuar buat 'amal' diluar. yelah cuti pun dah tak lama, nak abis dah..minggu depan dh stat sem baru. Tapi mcamlah duk jauh2, same U je blake.

Kitaowg kuar ni buka saje2 suka, mesti ad point, matlamat. ni kuar sbb ziarah kawan yg dh terlantar skit selama setaun kt umah dia, kmudian gi ambik dokumen2 di bandar dan adlah lagi.

So, jgn ingat kitaowg kuar sesaje, sepatotnya duk rumah wlaupun anak teruna,haa anak dara still kene duk rumah!

TAJAAN LOKASI Gambar(hehe): Taman Shah Bandar.

6 perkongsian

  1. hehehehehe .... posing "anak dara" jugak akhirnya ... muahhahahah


    larixxxxxxxxxxxx


    >>________<<

     
  2. kesian kat topi keledar tuh..
    muahaha~~

     
  3. tau yana,sape x tau campak
    mmg kesian,rasenye hak baling x rempit mane pun tu...

    akh,kwn akh hak name alef tu, bin burhanuddin ke?
    rase mcm abg Zikri...ketua kelas

     
  4. akhmarzuqi Says:
  5. sape frodo ni?

    to yana & b2: akh talhah pnyer.
    biasela dia, pakt campak je mende2..
    sampai ilang2..careless btol.

    a'ah, dialah owgnyer..

     
  6. uik ... wa frodo ... follow ur blog arr bro.. lu?? wa pun x kenal ~ xoxoxo. nampak lu hapdet blog, tngan wa gatal nak tgl komen ...


    hiah!!!! larixxxxxxx balik rumah ...


    salam

     
  7. akhmarzuqi Says:
  8. ntah pape frodo..
    bile ntah jumpe..huhu..
    slamat kenal la yerk..
    jemput2 masuk slalu..

     

Pemilik Sementara

My photo
"To love someone is nothing, to be loved by someone is something, to be loved by someone you love is exciting, BUT to be loved by Allah is everything." Boleh dihubungi melalui: [ym][email]marz_focus91@yahoo.com

Pesanan Untuk Saya

Waktu Solat

Koleksi Gambar Kenangan

.

Beli Jongkong EMAS 999.9%


email/ym: marz_focus91@yahoo.com

Posts Glamor