"...andai kamu berasa dunia ini terlalu sempit utk kamu lakukan dakwah, tadahlah tangan ke langit kerana di sana luas rahmat Tuhan yang maha indah..."
(HAMKA)

: Aku tidak memiliki sesiapa dihatiku kecuali Allah~

No One in MAB 202

Ditulis oleh Muhammad Marzuqi Thursday, 30 September 2010

Aku kesepian dalam MAB 202. Kawan2 semua dah balik. Yang last skali kejap tadi, pagi jumaat jam 935. Aku pula akan bertolak ke rumah akak aku sekitar jam 300 ptg ini. Balik ke TRG? belum tentu lagi. Weekend ni akak aku ajak pegi jalan2, memandangkan anak sedara aku yg sorg tu ada datang KL. At least, aku bleh lepaskan rindu kat dia cukup2. Mohd Adam Daniel, budak Sabah yang comel sangat, baik dan mencuit hati. Moga dia istiqomah sampai besar, baik, bijak dan hormat org tua.

Kenapa masih di kampus? Meneliti kerja yang dibuang terus dalam kamus hidup baru2 ini dan beraya dengan staff UIA. Itulah kerja aku kat sini. Duduk di LSTAD (Leadership AND Student Activities Department) seharian, kadang2 jalan2 ke Department lain, RMDD, SC Department sebagai contoh. Tadi pun duk di Mahallah Office, cuma untuk sign out, tapi duduknya mcam nak beraya..^^,

sakitnya perot..

Breakfast aku harini, Chips More dengan Delite Soya Bean. Sudah memandai. Semalam ad terkena Gastrik pulak. Letih satu badan duk menahan sakit sampai tertido petang tu. Malam pun tido awal. Harini lega sikit, b4 breakfast, minum EVILINE FORTE seteguk. Ubat Gastrik! Tak main dh sukat2 dengan penyukat yang dibagi. Ubat tu pun kawan yang tinggalkan sedikit. Before aku sakit ni, dah 2 orang rumate aku menderita. Gastrik! Bila pikir balik, ni sebab pressure dan tak jaga jadual makan. Ad yang sakit2 pun nak puasa lagi. Pressure dengan Exam dan projek. Tapi nak buat mcam mana, itulah tugas seorang pelajar.

So, untuk kawan2, jagalah kesihatan, permakanan dan jadual2 lain. Jadilah org yg berdisiplin. Stop here, nak kemas barang dah. Selamat tinggal UIA. wanna go Subang Jaya...

Nota:
Program ke KG. Orang Asli ditunda tapi program Latihan dan Pembagunan untuk 1st year masih diteruskan.

4 perkongsian

  1. Anonymous Says:
  2. kurangkan minum soya.. sila baca
    http://www.dinar-emas.com/vaticans.html
    dan ade artikel pasal soya :)

     
  3. marzuqi Says:
  4. syukran atas info..

     
  5. bgus!tadhiyyah tggi.. braye ngn staff uia,,duk d LSTAD!;)

     
  6. Marzuqi Says:
  7. Last sem. So, lepaskan semua rindu skrg kat uia mahupun staff2..:-))

     

Pemilik Sementara

My photo
"To love someone is nothing, to be loved by someone is something, to be loved by someone you love is exciting, BUT to be loved by Allah is everything." Boleh dihubungi melalui: [ym][email]marz_focus91@yahoo.com

Pesanan Untuk Saya

Waktu Solat

Koleksi Gambar Kenangan

.

Beli Jongkong EMAS 999.9%


email/ym: marz_focus91@yahoo.com

Posts Glamor