"...andai kamu berasa dunia ini terlalu sempit utk kamu lakukan dakwah, tadahlah tangan ke langit kerana di sana luas rahmat Tuhan yang maha indah..."
(HAMKA)

: Aku tidak memiliki sesiapa dihatiku kecuali Allah~

Zoo Negara bersama anak-anak buah

Ditulis oleh Muhammad Marzuqi Sunday, 3 October 2010

Zoo Negara! 2.10.10 . Masih dlm angka yang cantik, misi membawa anak2 pergi tengok binatang. Biar dorg kenal sikit binatang ni. Asyik duk tengok dalam tv je, skrg tengok depan mata. Takde apa yang best kalau bagi aku pegi zoo ni, tapi kalau pegi dengan budak2 ni, mesti jadi seronok. (tapi tadi aku pergi dengan badan lemah dan mengantuk, xdpt sangat nikmat tu)

Last aku pergi adalah dengan memegang amanah, jadi Volunteer! Bersihkan kandang2. Yang paling tak dapat dilupakan, bersihkan kandang BERUANG! Nauzubillah, busukkkk, rasa macam toksin, carbon2, molecule2 racun dihidu. Tapi yang paling ROMANTIK, bagi makan BERUANG! haa, yang ni mengajuk org best ni.kih4 Tadi pun bleh bagi makan kat Gajah, Zirafah, etc tapi BERBAYAR la, RM3 per makanan. Padahal bleh je cabut pokok/daun2 kat taman tu.(ambik untung tahap extrem zoo ni).Ok then, sape2 taknak masuk berbayar, bagi makan kat haiwan berbayar, bleh masuk kandang terus, jadilah Volunteer kat sana. Best SANGAT!

Adam Daniel dan kakak
penat berjalan. tunggu nak naik tren.
Ukhti kecil Dania Insyirah dgn ayycik' p/s: Ini Zarif Asyraf,
Dia tak datang sebab duk jauh.:)

4 perkongsian

  1. bagus Ayah Cik bawa anak-anak pegi jalan....

    ala...comel Dania Insyirah...^_^ teringin juga nak main dgn baby...adik b2 sume dah besar2...xleh dibuat baby..berat sgt...pengsan kakak dia...

    gambar atas tu...kakak dgn abg Dania Insyirah ke Akh...Damia Humaira...dgn sape nama abg dia...Nukman Thaqif ye?

     
  2. marzuqi Says:
  3. yup..semuanya tepat.
    ingat ye junior akh sorg ni nama anak2 buah akh..

     
  4. mestilah ingat....
    Akh duk tulis sokmo psl anak2 sedare....

     
  5. marzuqi Says:
  6. anak ibarat permata..
    hehee...mesti kene tulis.^^,

     

Pemilik Sementara

My photo
"To love someone is nothing, to be loved by someone is something, to be loved by someone you love is exciting, BUT to be loved by Allah is everything." Boleh dihubungi melalui: [ym][email]marz_focus91@yahoo.com

Pesanan Untuk Saya

Waktu Solat

Koleksi Gambar Kenangan

.

Beli Jongkong EMAS 999.9%


email/ym: marz_focus91@yahoo.com

Posts Glamor