"...andai kamu berasa dunia ini terlalu sempit utk kamu lakukan dakwah, tadahlah tangan ke langit kerana di sana luas rahmat Tuhan yang maha indah..."
(HAMKA)

: Aku tidak memiliki sesiapa dihatiku kecuali Allah~

AGD IDEA

Ditulis oleh Muhammad Marzuqi Saturday, 29 January 2011



Bismillahirahmanirahim...
Baru-baru ni saya berkesempatan ke Annual Grand Dinner Architecture Students Society. Awal2 nya keberatan nak pergi. Sbb malam yang sama ada forum sempena Bi'ah Solehah Campaign di AMF. Tapi keputusan saya buat petang tu menidakkan saya tak hadir Forum malam tu tapi menghadiri AGD. Takleh tak pergi kali ni, tahun lepas dah tak dapat pergi. Kali ni boleh dikatakan semua rumates dpt pergi, nnti kan apa kata dorg.

AGD bertempat di Hotel Singgahsana, Petaling Jaya. Dekat je pun. Tapi saya sempat tertido jugak dalam bas. huh. Yelah, seharian berjalan situ, sini. Ke Students Department, ke cafe (makan), keluar cfs beli barang. Penat la jugak.

Tema AGD ialah Back to School. Alhamdulillah tema ni boleh la dikatakan sesuai sbb saya merindui zaman sekolah dulu2. Sesuai kat diri je. Saya pakai simple, jadi cikgu math. haha. Orang lain siap pakai baju sekolah zaman dulu2. Bila naik bas, memang nampak macam budak2 sekolah. Dahlah naik bas sekolah warna oren tu. heh.

Makan malam yang terjaga. Bagus Discipline Bureau. Dengan muamalatnya yang boleh dikatakan terkawal dan okaylah semua. Takde pe yang best sangat nak cerita. Cuma kenyang jelah saya dapat. huh.

Teringin nak post mengenai Talk Ustaz Zamri. Tapi Gambar belum dapat2 lagi! aggrrr...

7 perkongsian

  1. fatinalhadad Says:
  2. org yang saya ingat amek gambar is afiq fadhli.

     
  3. Marzuqi Says:
  4. aah..
    tp tulah..
    dh 2 kali postpone utk dptkan pic..
    dah dapat pic campus buddies s.course?
    nnti nak letak dlm file..
    abghisham mahu report last nnti.

     
  5. Anonymous Says:
  6. huh...leh tak g sbb kwn2.. huuu~~

     
  7. Marzuqi Says:
  8. g kemana?

     
  9. anis Says:
  10. salam.


    'terjaga' AGD IDEA thn ni ye. harap istiqamah untuk gen seterusnya pula
    ^___^

     
  11. Marzuqi Says:
  12. InsyaAllah...alah, bende bleh berubah..:-)

     
  13. Illusion~ Says:
  14. Bidang AED ni blh jgk duk jd Cikgu Math...*anticipating*
    (^_^)

     

Pemilik Sementara

My photo
"To love someone is nothing, to be loved by someone is something, to be loved by someone you love is exciting, BUT to be loved by Allah is everything." Boleh dihubungi melalui: [ym][email]marz_focus91@yahoo.com

Pesanan Untuk Saya

Waktu Solat

Koleksi Gambar Kenangan

.

Beli Jongkong EMAS 999.9%


email/ym: marz_focus91@yahoo.com

Posts Glamor